Logg inn for å lagre

0 Handlevogn

Du har ingen varer i handlekurven.

Registrer deg Nyt kr43 kupong med kode NO40  

Vår garanti

Wearzius.no er verdens ledende bryllups- og formell klesleverandør, med et godt rykte for å gi perfekte kjoler til enhver anledning. Vi har laget tonnevis av kjoler til kvinner og jenter over hele verden, og flere og flere kunder velger nå oss som stedet å handle for sine store dager og arrangementer!

Tilpasset Skreddersydd

Alle kjoler er tilpassbare, og hver del er skapt av våre mesterteknikere og kuttes individuelt for hver klient. Hver kjole er omhyggelig håndlaget på nettstedet for å garantere fortreffelighet.

Høyeste kvalitet

Wearzius ansetter bare de beste dressmakers og erfarne designere, som bruker de fineste produksjonsteknikker for å lage din kjole.

1. Vi velger nøye av høy kvalitet perler, perler, stoffer og tråder for å lage hver kjole. Vi ser etter levende farger, vakker glans og rike teksturer i hvert materiale som går inn i kjole.

2. Mange av våre kjoler har vakker beading på ermene, bodice eller skjørt. Profesjonelle dressmakers tilbringer timer dyktig å sy på perler og perler for å perfeksjonere en elegant og klassisk design for deg.

3. Ruched detaljering er ikke bare dekorasjon for kjolen din - det kan bidra til å skape en figur-smigrende silhuett. Våre skreddere gjør alt for hånden for å skape den perfekte formen og fullheten på hver kjole.

4. Alle våre kjoler er fullt fôret og strukturert for å holde sin form og smigre figuren. Våre fullskjørt kjoler bruker et hardt nett under et mykt stoff som føles behagelig mot huden.

Utmerket kundeservice

Uansett hvem og hvor du er, når du vil gjøre en bestilling eller gi oss verdifulle råd, ta kontakt med oss så snart du kan. Vi verdsetter forholdet til kunder, partnere og selskaper, som deg, så vårt kundeserviceteam venter på å hjelpe deg. 24 timers live chat-tjeneste er tilgjengelig for å ta all din konsultasjon og henvendelser. Din tilfredshet er vår topp prioritet.